Digitale toegangspoort

Mijnhuis-Online.nl is de slimme digitale toegangspoort naar je woning. De website geeft relevante informatie over al je systemen zoals beveiliging, klimaat en energie. Via de website kun je niet alleen de systemen bekijken, je kunt ze ook eenvoudig bedienen. Dat is mogelijk via een computer, tablet of smartphone.

Onderzoek naar nieuwe oplossingen

Mijnhuis-online is het digitale kruispunt van duurzaamheid, besparing, comfort en veiligheid van jouw woning. Maar dat is nog niet alles. Wij verrichten continu onderzoek naar nieuwe en relevante oplossingen voor onze klanten. Zo hebben wij een online camera-beveiliging voor in en rond de woning in ontwikkeling. Daarnaast kijken we naar hoe we de ruimte kunnen beveiligen die verder bij de woning vandaan is en waar zich kostbare spullen bevinden zoals een auto, motorfiets, elektrische fiets, of caravan. Elke nieuwe oplossing maakt uiteraard integraal deel uit van het bestaande systeem en is daarmee ook direct beschikbaar voor elke bestaande klant.

Vervanging bestaande systemen

Bijna alle bestaande systemen voor lichtschakeling, beveiliging, comfort en energie functioneren op zichzelf staand, er is geen integratie. Investeren in Mijnhuis-online betekent minder uitgeven aan traditionele systemen. Daarom is een woning die is uitgerust met Mijnhuis-online voordeliger en interessanter dan een woning waar allerlei losse systemen zijn geïnstalleerd.

Woning die met je meegroeit

Een woning die uitgerust is met Mijnhuis-online is een woning die met je meegroeit. Een woning die meer biedt aan en meer kan voor de bewoners. Ook wanneer de behoefte van de bewoners in de loop van de jaren verandert. Denk hierbij aan een verslechtering van de gezondheid waarbij de noodzaak ontstaat voor het leveren van zorg op afstand. Mijnhuis-online is hier al op voorbereid.

Slimme woning = waardevast(er)

Bij de aanschaf van een nieuwe woning kijken kopers tegenwoordig niet alleen naar de locatie, grootte en kwaliteit van de woning. Ook is het van belang of de woning ‘slim’ is. Gezien de stijging van de kosten van energie, toename in behoeftes als wooncomfort en veiligheid is het noodzakelijk om de woning uitgerust te hebben een eigen ‘boordcomputer’, zoals Mijnhuis-online. Als een koper zou mogen kiezen tussen een ‘slimme’ of traditionele woning dan is de keuze eenvoudig: een slimme woning.

Powered by Flexicontrol

Mijnhuis-online is ‘powered by Flexicontrol’.

Flexicontrol is een Noord-Hollands bedrijf met meer dan tien medewerkers dat al meer dan 25 jaar dagelijks elektronische producten maakt die de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren. Flexicontrol ontwikkelt al jaren succesvolle en innovatieve gebouwgebonden elektronische producten voor de zakelijke markt. Met Mijnhuis-online kunnen wij nu ook consumenten laten profiteren van de professionele oplossingen die wij al bij tal van grote bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland hebben toegepast.