Zonbewaking

Het was een forse investering, maar nu liggen ze dan allemaal op je dak. Een groot aantal zonnepanelen die jouw woning van groene stroom gaan voorzien. De installateur of jijzelf hebben aan alles gedacht, de juiste materialen en apparatuur. Alles is in orde. Maar is dat wel zo? Mijnhuis-online geeft 24 uur per dag inzicht in de opbrengst en prestatie van de zonne-installatie. Op basis van statistieken kun je zien hoeveel energie er per dag, maand en jaar wordt opgewekt. Nog belangrijker: als er een storing optreedt, krijg je bijvoorbeeld via email een melding van de storing. Uiteraard is dit ook te zien op het OnsDisplay van Mijnhuis-online
bekijk de brochure

Voordelen

  • Inzicht in de eigen opgewekte energie
  • Weet wat er daadwerkelijk terugverdiend wordt
  • Controle of de installatie optimaal functioneert
  • Vergelijk opbrengst met anderen

Producten

Zonbewaking bestaat uit:

Zonbewaking werkt als volgt:

De PV-bewaking registreert voor jou of je zonnepanelen nog goed functioneren. Je kunt dit terugzien via de website Mijnhuis-online op je computer, tablet en smartphone. Heb je een OnsDisplay in je woonkamer hangen, dan kun je ook daar alles op zien.

Geef je installateur toegang, via zijn eigen login. Zo kan hij voor jou op afstand controleren of je zonne-installatie in optimale conditie is. Indien er problemen zijn, kan hij direct actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan verminderde opbrengst door bladeren.

Uitbreiding