Slimme thermostaat

Een warm huis is een fijne plek om thuis te komen. Warmte in de woonkamer brengt mensen samen om te eten, samen te spelen maar ook om te rusten na een drukke dag. Niet alleen de woonkamer, ook de andere ruimtes in de woning dienen behaaglijk te zijn. Denk aan de kinderkamer waar de baby ligt te slapen. Of de werkkamer waar je overdag veel verblijft. Met het warmte comfort systeem Mijnhuis-online zijn al deze leefzones per stuk optimaal te verwarmen. Niet te veel natuurlijk. Want als je er niet bent hoeft het ook niet warm te zijn.
bekijk de brochure

Voordelen

  •  Overal uw thermostaat bij de hand
  • Eenvoudige bediening, o.a. met de vakantiemodus
  • Temperaturen bijhouden met het exclusieve logboek
  • Efficiënte aansturing van uw radiatoren,  vloerverwarming en CV-ketel

Slimme thermostaat werkt als volgt:

Je bestaande thermostaat wordt vervangen door OnsDisplay aan de muur in je woonkamer. Via OnsDisplay zijn alle functies van Wendy te bedienen, maar het is tegelijkertijd ook je thermostaat. Om deze functie te kunnen gebruiken dient er tussen de cv-ketel en display nog een module geplaatst te worden.

De ketelmodule voorziet het display van voeding via de kabel die tussen je huidige thermostaat en de ketel zit.

De Warmte comfort regelaar voorziet in al je comfort. Je kunt je woning verwarmen volgens een vooraf ingesteld programma waardoor je nooit meer ‘s nachts je bed uit hoeft om de kachel uit te zetten.

Als je onderweg bent, zet je via Mijnhuis-online de temperatuur in je woning alvast een paar graden hoger zodat het comfortabel is als je thuiskomt.