Leefstijlmonitor

Bent u als mantelzorger (mede) verantwoordelijk voor een geliefde? Mijnhuis-online biedt u de mogelijkheid om op afstand het leven van deze persoon in de gaten te houden. Mijnhuis-online registreert op een groot aantal kritische punten het gebruik van de woning en bekijkt 24 uur per dag of er onverwachte dingen gebeuren. Als mantelzorger wordt u dagelijks op de hoogte gehouden door middel van een e-mail of SMS-bericht. Krijgt u een verontrustende mededeling, dan kunt u zelf poolshoogte nemen of iemand vragen om even langs te gaan bij uw geliefde. Mijnhuis-online biedt hiermee de ideale oplossing om voor elkaar te zorgen.
bekijk de brochure

Voordelen

  • Toe te voegen in bestaande Wendy
  • Elke uitbreiding van Mijnhuis-online zorgt voor betere gegevens
  • Zowel per e-mail als SMS te berichten, binnenkort ook via zorgcentrale
  • Ontworpen om voor elkaar te zorgen, ook zonder verzorging

Het pakket werkt als volgt:

Met de leefstijlmonitor van Mijnhuis-online zijn uw geliefden optimaal op de hoogte hoe het met u gaat. Alle beschikbare data wordt gebruikt voor de leefstijlmonitor. Bijvoorbeeld “langere tijd inactief” als “niet opgestaan” worden vermeld. Deze meldingen worden verstuurd naar (mantel)zorgers of zorgcentrale.

Het systeem kan uitgebreid worden met extra bewegingsmelders en andere sensoren afhankelijk van wat u al heeft en uw persoonlijke situatie.