Wendy, jouw slimme energiemonitor

Wil jij graag inzicht in jouw energieverbruik? En wil je deze informatie gebruiken om te besparen op jouw energiekosten? Wendy is die energiemonitor van Mijnhuis-online. Ook stuurt Wendy alle andere producten van het Mijnhuis-online systeem aan. Zo kun je bijvoorbeeld met de Slimme thermostaat je verwarming op afstand regelen. Of zet het SmartLight systeem je verlichting automatisch aan als het donker wordt. Deze en nog vele andere gemakken ervaar je met Wendy, jouw slimme energiemonitor.

Wendy is uit te breiden met de gratis contractmanager! Met de contractmanager van Mijnhuis-online krijgt u nog beter grip op uw verbruik!

Contractmanager

Krijg inzicht in uw verbruikskosten met de contractmanager van Mijnhuis-online. Met de contractmanager van Mijnhuis-online krijgt u nog beter grip op uw energieverbruik. Door uw energiecontract te uploaden krijgt u via het portal van Mijnhuis-online eenvoudig inzicht in uw verbruikskosten. Het portal toont uw verbruik in euro’s opgesplitst in een vast en variabel deel.

Zo controleert u op ieder gewenst moment via uw laptop, smartphone of tablet of uw voorschotbedrag nog juist is.

Makkelijk op energiekosten besparen

Wil jij ook zo graag op je energiekosten besparen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
De slimme energiemonitor van Mijnhuis-online bekijkt waar jouw bespaarkansen liggen. De verwarming een graadje lager kan al veel verschil maken, of denk bijvoorbeeld aan het echt uitzetten van je TV in plaats van deze op stand-by te laten staan.
De energiemonitor van Mijnhuis-online is de oplossing voor kosten besparen op je energierekening, meten is weten!

Rekenvoorbeeld

Uitgaande van een elektriciteitsverbruik van 3500 kWh per jaar. En een energieprijs van ongeveer 0,19-0,20 cent per kWh. Betaal je 665-700 euro per jaar aan energie, dit is exclusief vastrecht en gas. Met Wendy, de energiemonitor van Mijnhuis-online is het mogelijk om minimaal 8-10% procent op de rekening t.b.v. elektriciteit te besparen. Dit zou bedragen: 55-70 euro per jaar!

Wendy heeft dus een terugverdientijd van 4-6 jaar. Dat is sneller dan zonnepanelen.