Brandveilig

Brand in je woning, dat wil je nooit (meer) meemaken. Het is daarom vanzelfsprekend dat je er alles aan doet om je woning zo brandveilig mogelijk te maken. Voor je gezin en voor jezelf. Met Brandveilig van Mijnhuis-online kies je voor een gemakkelijke en eenvoudige oplossing om je tegen het gevaar van brand en rook te beschermen. Zodra er rook of brand wordt gedetecteerd, hoor je een alarm of zie je met een extra smartplug ook je lampen knipperen, of allebei. Met brand- en rookdetectiemelders op verschillende plekken in je woning kun je rustig gaan slapen. Maar ook als je niet thuis bent, kun je gealarmeerd worden. Dat geeft een gerust gevoel. Wilt u een betrouwbare oplossing voor brandveiligheid? Kies voor Brandvrij van Mijnhuis-online.
bekijk de brochure

Voordelen

  • Alarmering in huis via licht en/of geluid
  • Alarmering op afstand via smartphone of e-mail
  • Rookmelders in afgezonderde ruimtes (garage) verbinden
  • Koppel uw gegevens aan meldingen van anderen, bijvoorbeeld ouders

Producten

Brandveilig bestaat uit:

Aanbieding!
399.00 319.00

Het pakket werkt als volgt:

Met brandveilig van Mijnhuis-online worden de meldingen van rookmelders overal beschikbaar. De rookmelders alarmeren altijd individueel. Wanneer er een koppeling gemaakt wordt met Wendy wordt de alarmering naar uw telefoon verstuurd.

Ook is het mogelijk om smart pluggen, met bijvoorbeeld verlichting, te laten knipperen om slecht horenden ook te waarschuwen.

Daarnaast kan het systeem uitgebreid worden met sirenes, welke als verlengstuk van rookmelders in afzonderlijke ruimtes zoals zolder of garage dienen. Wanneer de rookmelder af gaat, gaat de sirene ook af en weet u altijd direct dat er iets aan de hand is.

Uitbreiding